EREMIA_FINAL_WIT.png
solitude-wilderness-WIT.png

Holistisch Centrum

Erēmia werd als VZW in 2019 opgericht vanuit de visie dat het huidige biopsychosociaal model en de verschillende medische en psychologische aanpakken die hieruit voortvloeien, noodzakelijk, maar niet voldoende zijn om een groot deel van de psychologische en fysieke klachten in onze maatschappij te behandelen.

 

Door experten met verschillende achtergronden (medisch, psychologisch, naturalistisch, spiritueel,...) samen te brengen, willen we een werkelijke multidisciplinaire visie helpen ontstaan, die rekening houdt met alle aspecten van het mens zijn. Ons uiteindelijke doel ligt in het uitbreiden van de huidige maatschappelijke gezondheidsvisie door de nadruk te leggen op de connectie tussen zelf en ander, alsook lichaam, geest en omgeving.

 

Erēmia ligt in Belgisch Luxemburg, vlakbij de grens met Frankrijk en Groot Hertogdom Luxemburg, omgeven door rust en natuur. We zijn momenteel in de ontwerp fase van het project en we zijn op zoek naar investeerders die onze visie delen. Wens je hieraan bij te dragen, neem dan contact met ons op. 

Visie

PSYCHOTHERAPIE

Individueel of als koppel, familiaal of in groep 

WORKSHOPS

Gebruik je handen en connecteer met hout, aarde en eten.

ADEMWERK

Ontdek de kracht van het vanzelfsprekende. 

YOGA & MEDITATIE

Maak verbinding met je geest en je lichaam. 

Contact

Bedankt voor de inzending!